Monday, 6 April 2015

akibat mak anak terkena!!!!


hah!!!!..tajuk jek da mcm menera anak je kn..hahaha...saje nk bg tittle gempak ckit..hehehe..

sebenarnya nk tunjuk kt korang..law tak pandai nk potong rambut buat je cara  tak pandai potong..jangan nak memandai2 eh..abes BUGHOK GHUPE anak bujang aku tuh..

yela aku igt potong rambut anak laki nie sama je potong rmbut bdk pempuan..selama nie memg aku y potong rambut adik2 aku..cousin2 kecik aku..mak cik2 aku..so bila dapat anak laki aku pon konon expert cm hairstylish tue motong la rambut anak aku..


nak taw jadi ape????...................................


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
hahahaaa...rambut pekan..hahahaha


nie rambut sebelum kena potong oleh si emak atau kedai cina 

mama nie nak kene eh..potong rambut aatif tak hensem


 
last2 MIL aku soh SIL aku bw aatif g kedai potong rambut bagi elok ckit..

semasa kejadian potong rambut
                                                       



                                                       


                                                       


rambut baru....yeaaaaa